Єфремову продовжили арешт на два місяці

Єфремову продовжили арешт на два місяці

Укрінформ
Старобільський районний суд Луганської області продовжив арешт колишньому голові фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді України Олександру Єфремову до 6 серпня 2017 року.

Про це в сюжеті передає Луганське обласне телебачення ЛОТ в Youtube.

"Продовжити Олександру Єфремову термін утримання під вартою до 6 серпня 2017 року включно", - зазначив суддя.

Як зазначається в сюжеті, наступне засідання у справі Єфремова призначено на 26 червня. В ході судового засідання прокурори наполягали на тому, що необхідно продовжувати утримувати Єфремова під вартою, адже в іншому випадку він може і впливати на свідків, і переховуватися від суду. Водночас захист екс-регіонала вимагав змінити запобіжний захід.

Олександр Єфремов є обвинуваченим у кількох кримінальних справах. Зокрема, його підозрюють в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації (ч. 3 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України), у пособництві в захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України), у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України (ч. 3 ст. 110 КК України), в організаційному та інше сприяння створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України), а також у державній зраді, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності України, а саме: надання іноземній організації і її представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України (ч. 1 ст. 111 КК України)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-