У Харкові під час сесії екс-депутата винесли із зали на руках�

У Харкові під час сесії екс-депутата винесли із зали на руках

Відео
Укрінформ
Охорона винесла з сесійної зали Харківської міськради екс-депутата Андрія Лесика, який наполягав на наданні йому слова і заважав виступаючим.

Момент зафіксовано на відео, розміщеному в мережі.

Як зрозуміло з відеозапису, на початку сесії Лесик вийшов на трибуну і став вимагати включити йому мікрофон "для реалізації депутатської діяльності". Проте мер Геннадій Кернес не надав йому слово, посилаючись на те, що Лесик не є депутатом міськради, і попросив його "йти туди, звідки він прийшов". Оскільки Лесик не погодився, охорона - троє чоловіків - винесла його на руках, і сесія продовжила роботу.

За заявою Лесика, сказали у відділі комунікацій  ГУ НП  в Харківській області, до міськради для перевірки виїхала слідчо-оперативна група.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 17 травня 2016 року сесія Харківської міськради достроково припинила повноваження депутата Андрія Лесика - члена організації "Український вибір" Віктора Медведчука. Лесик подав позов до суду, проте його вимога щодо поновлення депутатського мандату не задоволена.

Лесик став відомим через антиукраїнські виступи на сесіях міськради. 9 травня 2016 року він з'явився на Меморіал у Харкові з георгіївською стрічкою на грудях, чим спровокував конфлікт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-