У Житомирі прокуратура обшукала кабінет секретаря міськради

У Житомирі прокуратура обшукала кабінет секретаря міськради

Укрінформ
Увечері 13 березня слідчі прокуратури Житомирської області розпочали обшуки у кабінеті секретаря Житомирської міської ради, аби перевірити факт причетності службових осіб до отримання хабара на суму 20 тис. грн заступником керівника одного з комунальних підприємств.

Таку інформацію кореспондентові Укрінформу підтвердили у прес-службі прокуратури Житомирської області.

"Слідчі прокуратури намагаються встановити, чи причтені службові особи Житомирської міської ради до отримання хабара на суму в 20 тис. грн заступником директора одного з комунальних підприємств", – уточнили в прес-службі відомства.

Разом з тим на сайті прокуратури повідомляють, що 13 березня близько 16:00 на території парку культури та відпочинку ім. Гагаріна у місті Житомирі слідчі прокуратури області спільно із спецпідрозділом «К» регіонального Управління СБУ затримали заступника директора комунального підприємства під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 20 тис. грн, яку було вилучено.

"Встановлено, що заступник директора комунального підприємства однієї із міськрад області вимагав у директора товариства з обмеженою відповідальністю неправомірну вигоду, пообіцявши залучити його до виконання субпідрядних робіт на об’єктах комунальної власності, які мали проводитися за кошти міського бюджету", – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-