Чоловік 8 березня на смерть збив свою дружину-депутата

Чоловік 8 березня на смерть збив свою дружину-депутата

Укрінформ
У Запорізькій області увечері 8 березня чоловік на автомобілі з необережності на смерть збив свою дружину - депутата райради.

Інцидент стався у селі Приморський Посад Приазовського району.

Сьогодні інформацію про подію офіційно підтвердили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

«8 березня 2017 року о 21:55 у поліцію надійшло повідомлення про те, що близько 20:30 в кареті швидкої допомоги померла 48-річна депутат Приазовської районної ради. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції, співробітниками якої встановлено, що жінка з чоловіком 8 березня знаходилися на дачній ділянці в селі Приморський Посад. Близько 19:30 46-річний чоловік сів за кермо автомобіля Chevrolet, почав рух заднім ходом і відчув перешкоду, а коли вийшов, побачив, що вчинив наїзд на дружину», - повідомили в поліції.

За даними правоохоронців, чоловік викликав «швидку», поклав постраждалу в автомобіль і виїхав назустріч медикам, з якими через кілька хвилин зустрівся на дорозі. Жінці почали надавати меддопомогу, але врятувати її життя не вдалося: від отриманих у результаті ДТП травм жінка померла в кареті швидкої допомоги.

На сьогодні інцидент кваліфіковано за ч.2 ст.286 КК України - «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Відкрито кримінальне провадження. Ведеться слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-