Подвійне вбивство в Овідіополі: підозрюваний повісився в СІЗО - джерело

Подвійне вбивство в Овідіополі: підозрюваний повісився в СІЗО - джерело

Ексклюзив
Укрінформ
Підозрюваний у вбивстві жінки та дитини в Овідіополі у ніч проти суботи покінчив життя самогубством в Одеському СІЗО.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомило джерело у Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України.

"Близько 5 год. 28 січня утримуваний у камері СІЗО фігурант кримінального провадження про подвійне вбивство знайдений повішеним у камері", - зазначив співрозмовник агентства.

У відділі комунікацій управління поліції в Одеській області цього факту не коментують. "Ми не володіємо такою інформацією", - сказала керівник відділу Олена Войтенко.

Як повідомлялося, 29 грудня на місці пожежі в Овідіополі було виявлено обгорілі тіла 42-річної місцевої мешканки та її дворічної доньки. В обох були відрубані голови. Підозрюваний у вбивстві втік з місця злочину на вантажівці. На думку поліцейських, він мав намір скоїти наїзд на велику юрбу людей.

У результаті спецоперації 31-річного зловмисника затримали протягом доби в посадці неподалік від Овідіополя. Під час слідчого експерименту він заявив, що мотивом убивства була помста.

Слідчий інкримінував підозрюваному скоєння злочину, передбаченого ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-