Підписання меморандуму про співпрацю Держенергоефективності, «Коген Україна» та компанії «Viessmann»

Підписання меморандуму про співпрацю Держенергоефективності, «Коген Україна» та компанії «Viessmann»

Укрінформ
29 січня, 14:00 - укладання тристороннього меморандуму щодо старту співпраці Держенергоефективності, Асоціації декарбонізації «Коген Україна» та компанії «Viessmann».

Організатор: Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Спікери: Ганна Замазєєва - голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності); Наталія Сибіга - віцепрезидент Асоціації декарбонізації «Коген Україна»; Віктор Трембовельський - заступник директора Viessmann Climate Solutions Ukraine; Ірина Шита - керівник Академії Viessmann Climate Solutions Ukraine.

Чому це важливо?

Учасники планують розвивати партнерство у сфері енергоефективності, декарбонізації та «зеленої» енергетики в Україні.  У фокусі уваги –  пошук шляхів впровадження новітніх світових енергоефективних технологій у життя українців, сприяючи енергоефективній трансформації країни та економіки за кращими підходами ЄС.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація ЗМІ за контактами: (044) 590-59-65, 096-906-85-95 та e mail: saeepressa@gmail.com (Управління комунікації та зв’язків з громадськістю Держенергоефективності).

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram.

Підсумкові матеріали:

Держенергоефективності та "Коген Україна" співпрацюватимуть із Viessmann у впровадженні енергоефективних технологій

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження, асоціація декарбонізації "Коген Україна" та компанія Viessmann підписали меморандум про співпрацю.

Документ підписали під час брифінгу в Укрінформі.

"Проєкт, до якого долучається компанія Viessmann - це розвиток національної платформи декарбонізації. Це програмне рішення, на якому є "зелений університет, де проводитиметься навчання для муніципалітетів і бізнесу. І це коли маленькі громади можуть знайти оперативне рішення і зв'язатися напряму із виробником", - прокоментувала голова Держенергоефективності Ганна Замазєєва.

Вона зауважила, що можливість для громади швидко знайти контакт із постачальниками обладнання є дуже важливим.

"У нашому розпорядженні є багато сучасних технологій. Це і теплові насоси, сонячні панелі, когенераційні установки. Це широкий спектр технологій, які вже впроваджуються в Україні", - зазначив заступник директора Viessmann в Україні Віктор Трембовельський.

Віцепрезидент асоціації декарбонізації «Коген Україна» Наталія Сибіга наголосила, що організація готова співпрацювати над впровадженням в Україні новітніх енергоефективних технологій.

Компанія Viessmann спеціалізується на постачанні системних рішень у сфері опалення: як традиційних систем, так і відновлювальних джерел енергії. Крім того, програму навчання та перепідготовки для фахівців у галузі теплопостачання, проєктувальників, архітекторів, комунальних господарств, інженерів, викладачів технічних навчальних закладів.

Асоціація декарбонізації "Коген Україна" сприяє розвитку когенерації. Організація працює із зацікавленими інституціями України для формування кращих умов ринку, усуненням адміністративних, регуляторних та ринкових бар'єрів для ширшого використання когенерації.

Як повідомлялося, 18 січня Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження і Україська енергетична біржа підписали меморандум про співпрацю у створенні прозорого та конкурентного ринку біопалива.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-