«Youth Speak Forum»: деталі проведення та програма

«Youth Speak Forum»: деталі проведення та програма

Укрінформ
9 жовтня, 11:00 - пресконференція, присвячена форуму для молоді «Youth Speak Forum».

Організатори: Медіацентр Україна – Укрінформ.

Спікери: Катерина Кірвас - голова правління молодіжної організації AIESEC в Україні; Тетяна Філіна - голова організації подій та проєктної діяльності AIESEC в Україні; Анастасія Пугач - голова напряму розвитку партнерств з корпоративним сектором AIESEC в Україні; Дмитро Бурак - координатор із залучення молоді проєкту U-Report Ukraine.

Чому це цікаво?

«Youth Speak Forum» від AIESEC в Україні - це щорічна подія для молоді, що шукає можливості зробити свою країну кращою. Форум реалізовують спільно із Міністерством культури та інформаційної політики України. Під час пресконференції організатори розкажуть про деталі та мету форуму.

«Youth Speak Forum» відбудеться 15 жовтня о 10:00 ( м. Київ, вул. Спортивна площа, 1А, «ТРЦ Гулівер»).

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV, а також  ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/about, на фейсбук-сторінці  Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Підсумкові матеріали:

 Києві відбудеться форум для молоді Youth Speak Forum

У Києві 15 жовтня відбудеться форум для молоді, яка шукає можливості зробити свою країну кращою - Youth Speak Forum.

Про це повідомила голова організації подій та проєктної діяльності AIESEC в Україні Тетяна Філіна під час пресконференції в Медіацентрі Україна-Укрінформ.

"Youth Speak Forum - це щорічна подія для активної молоді, що шукає можливості зробити свою країну кращою. Ми залучаємо наших партнерів, де говоримо про працевлаштування, волонтерство, і цього року також будемо говорити про допомогу Україні. А також про те, як молодь може доєднуватись до відбудови та допомоги, до швидшої перемоги нашої держави", - сказала Філіна.

Вона зазначила, що форум відбудеться 15 жовтня, і проходитиме цілий день.

Керівниця організаційної команди форуму Софія Сук зауважила, що головна мета форуму - надихнути молодь на активні дії та допомогти їм знайти себе у майбутньому.

"Бачення цьогорічного форуму - Youth has no limits (Молодь не має обмежень). Ми насправді віримо, що кожна людина може досягнути всього, що бажає. Кожен зможе прийти, щось для себе дізнатись, і далі йти до своїх цілей, досягати своїх мрій і сприяти розвитку України надалі", - сказала Сук.

Під час форуму учасники матимуть змогу поспілкуватися зі спеціалістами, долучитись до організації, а також поспілкуватися з однодумцями, розширити коло знайомств та обмінятися досвідом та ідеями з однолітками.

Форум організований молодіжною організацією AIESEC в Україні спільно із Міністерством культури та інформаційної політики України.

Як повідомлялося, у Вінниці відбувся всеукраїнський форум для представників молодіжних рад та активної молоді «Як працювати під час війни».

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-