Як конвертувати підтримку світової академічної спільноти у масштабний освітній проєкт для українського бізнесу?

Як конвертувати підтримку світової академічної спільноти у масштабний освітній проєкт для українського бізнесу?

Укрінформ
6 жовтня, 11:00 - пресконференція на тему: "Як конвертувати підтримку світової академічної спільноти у масштабний освітній проєкт для українського бізнесу?".

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Спікери: Крістіан Кетелс - професор Гарвардської школи бізнесу в Інституті стратегії та конкурентоспроможності Майкла Портера; Ірина Тихомирова - президент Бізнес-школи МІМ.

 Питання до обговорення:

  • Як провідні мислителі світу можуть допомогти Україні долати виклики війни та напрацьовувати рішення для повоєнного майбутнього?
  • Чим досвід відновлення інших країн може бути корисним для українського контексту?
  • Як конвертувати підтримку світової академічної спільноти у масштабний освітній проєкт для українського бізнесу?   

Чому це цікаво?

Міжнародний освітній форум Facing the Future. ReinforceUA став логічним продовженням проєкту Reinforce.UA від Бізнес-школи МІМ, в рамках якого протягом першого року повномасштабного вторгнення світові мислителі сучасності, у тому числі ті, які входять до рейтингу Thinkers50, безоплатно ділилися своїми знаннями з українською спільнотою. Результатом стали майже пів сотні лекцій про лідерство, інновації, участь бізнесу у зростанні людського добробуту, маркетинг, економіку та глобальні тенденції, притаманні діловому світу. Всі вони доступні для вільного перегляду українською та англійською мовою.

На пресконференції буде презентовано книгу ReinforceUA, де зібрані лекції з однойменного проєкту. Також йтиметься про глобальну співпрацю бізнес-шкіл в освітній сфері. А ще про те, як кризу можна перетворити на простір можливостей.

Формат заходу – офлайн (Зала 1)

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ на форум: a.zaporozhets@mim.kyiv.ua.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTVа також  ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/aboutна фейсбук-сторінці  Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w.

Підсумкові матеріали:

Бізнес-школа МІМ презентує книгу лекцій від світових мислителів

Бізнес-школа МІМ у партнерстві з видавництвом «Саміт-Книга» та за підтримки компанії Reforma Systems видали книгу «ReinforceUA. Лекції воєнного часу від світових мислителів»; презентація відбудеться 6 жовтня в Києві.

Про це під час пресконференції в Медіацентрі Україна - Укрінформ «Як конвертувати підтримку світової академічної спільноти у масштабний освітній проєкт для українського бізнесу» повідомила президентка бізнес-школи МІМ Ірина Тихомирова.

У книзі містяться англомовні тексти лекцій, прочитані спікерами з червня 2022 року по червень 2023 року, та українські переклади - загалом по 23 статті українською та англійською мовами.

Видання складається з п'яти розділів: «Лідерство», «Людський вимір», «Інновації», «Рішення та можливості» і «Майбутнє».

“На нашу думку, такої книги в Україні ще не було. Як правило, ми мали переклади якихось лекцій та думок видатних мислителів українською мовою. Концепція нашої книги у тому, що лекції проведені спеціально для України. Тож, я вважаю, зміст цієї книги є унікальним”, - зазначила Тихомирова.

За її словами, українці мають знати, розуміти, обговорювати світовий порядок денний. Війна - перший пункт у цьому безумовно. Та є розуміння, що війна завершиться, і нам треба буде будувати країну. Тому проєкт намагається принести в Україну головні ідеї світу і дає змогу їх обговорювати з найвидатнішими мислителями сучасності.

“Ця книга не буде продаватися. Ми її будемо розповсюджувати, дарувати. Ми не платили спікерам, але й ми не заробляємо на цій книзі. Я би дуже хотіла, аби вона набула поширення, обговорення, дискусій. Щоби книга була доступна для багатьох слухачів, студентів, ветеранів, бізнесменів, науковців”, - зауважила Тихомирова.

Презентація видання відбудеться 6 жовтня, під час Міжнародного освітнього форуму Facing the Future. Всі учасники заходу отримають примірник збірки у подарунок.

Як повідомлялось, проєкт ReinforceUA був задуманий в березні 2022 року та спрямований на інтелектуальну підтримку української бізнес-спільноти.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-