Сприйняття російської агресивної війни проти України в німецькому суспільстві

Сприйняття російської агресивної війни проти України в німецькому суспільстві

Укрінформ
28 вересня, 16:00 - пресконференція на тему: "Сприйняття російської агресивної війни проти України в німецькому суспільстві".

Організатор: Видання "Міжнародний кур'єр". 

Спікер: Вінфрід Шнайдер-Детерс - автор кількох книг та статей про Україну.

Протягом кількох десятиліть відомий німецький публіцист-україніст Вінфрід Шнайдер-Детерс очолював проєкти та представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Латинській Америці, Азії та Україні, а також на Південному Кавказі. Він є автором книг «Українські доленосніроки: 2013-2019» (BWV 2021) та «Україна: вакуум влади між Росією та Європейським Союзом» (BWV 2012). Його статті публікувалися, зокрема, в журналах «Osteuropa», «Frankfurter Hefte», «Ukraine-Analysen», «The European та Euromaidan Press».

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com.

Акредитація триватиме до 15:00 28 вересня. Для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище і назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w.

Підсумкові матеріали:

Путіна не можна перемогти пацифізмом, Німеччина повинна постачати Україні зброю - німецький публіцист

Німецький публіцист-україніст Вінфрід Шнайдер-Детерс вважає, що спроби домовитися про мир з Путіним лише переконують його у власній силі, тому Німеччина повинна запобігти поневоленню ним України саме шляхом постачання їй зброї.

Про це Шнайдер-Детерс заявив на пресконференції на тему: "Сприйняття російської агресивної війни проти України в німецькому суспільстві" в Укрінформі.

Він зазначив, що у німецьких новинах щодня є повідомлення про Україну, де показують картини заподіяних Росією руйнувань. За його словами, він сам дивується, наскільки яскраво в німецьких медіа представлена війна проти України. Водночас частина німецького суспільства, яка називає себе пацифістами, посилаючись на ці картини, вимагає іти на переговори з Путіним, шукати компромісу, зокрема за рахунок територіальних поступок, і каже: "Це треба припинити".

"Що треба говорити цим людям? Якби Захід швидше почав надавати Україні далекобійну зброю, то жертв серед українських військових було б набагато менше, і якщо в цій війні переможе Путін, то це не означатиме, що Україна зазнала поразки, - Україна просто перестане існувати, Путін перетворить її на суцільний концтабір. Якщо Путін переможе в цій війні, то він пересвідчиться в тому, що можна досягати своїх цілей військовим шляхом, і цими військовими засобами він далі добиватиметься своїх неоімперських цілей у Європі", - сказав публіцист.

Він зазначив, що своїми книгами і статтями робить те, що може, розповідаючи історичну правду про події в Україні впродовж останніх десятиліть.

На його думку, українці і ті, хто стоїть на їхньому боці, повинні весь час наголошувати, що Україна захищає не лише себе, вона також захищає Європу.

"Такі люди, як Гітлер і Путін, не можуть бути переможені за допомогою пацифізму - вмовляннями, умиротворенням чи задобрюванням. Таких спроб робилося вже багато, але після них Путін почувається тільки сильнішим і вважає всіх боягузами, які не зможуть себе захистити. Тому він продовжує війну. Висновок, який я роблю з історії, - що Німеччина повинна запобігти поневоленню України Путіним саме шляхом постачання їй зброї", - акцентував Шнайдер-Детерс.

Упродовж кількох десятиліть відомий німецький публіцист-україніст Вінфрід Шнайдер-Детерс очолював проєкти та представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Латинській Америці, Азії та Україні, а також на Південному Кавказі. Він є автором книг «Українські доленосні роки: 2013-2019» (BWV 2021) та «Україна: вакуум влади між Росією та Європейським Союзом» (BWV 2012). Його статті публікувалися, зокрема, в журналах «Osteuropa», «Frankfurter Hefte», «Ukraine-Analysen», «The European та Euromaidan Press».

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-