російський вплив: як з ним борються в Італії?

російський вплив: як з ним борються в Італії?

Укрінформ
25 квітня, 12:00 - пресконференція на тему: «російський вплив: як з ним борються в Італії?».

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Учасники: Массіміліано Єрволіно - секретар руху Radicali Italiani; Джулія Крівелліні - Скарбник руху Radicali Italiani; Ігор Боні - президент руху Radicali Italiani; Сільвія Манзі - італійська активістка і політикиня, секретар Radicali Italiani (2018-2019 рр).

Актуальні питання:

– Рух Radicali Italiani та підтримка України – як це працює сьогодні?

– Боротьба з російським впливом – приклад Італії?

Чому це цікаво?

Radicali italiani – політична сила Італії, яка долучилася до справи щодо нацгвардійця Віталія Марківа й відстоювала його звільнення.

Після масштабного вторгнення Radicali Italiani запустили багатомовний заклик «Путін у Гаазі».

Довідково. 25 квітня в Італії відзначають Свято Визволення або Річницю Опору, оскільки цього дня у 1945 році було звільнено від німецьких військ два міста північної Італії – Турин і Мілан.

З цієї нагоди цьогоріч 25 квітня, в Італії відбудеться акція «25 квітня: Вчора сьогодні і завтра спротив – з українським народом проти путіна фашиста».

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Підсумкові матеріали:

Рух Radicali Italiani розпочне збір підписів на підтримку постачання Італією озброєння Україні

Представники руху Radicali Italiani під час свого візиту до України оголосили, що розпочнуть збір підписів на підтримку постачання Італією озброєння для протистояння агресії росії.

Про це заявили секретар руху Radicali Italiani Массіміліано Єрволіно та скарбник Джуліа Крівелліні під час пресконференції в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

Єрволіно зазначив, що в Італії досі є позиція, що «Україна має здатися».

«З нашим відʼїздом в Італії почалася компанія зі збору підписів для того, щоб в Україну більше не постачалася зброя. Ініціатива була з боку колишнього мера Риму Раджі», - поінформував секретар Radicali Italiani.

Представник руху підкреслив: із путіним неможливо домовлятися, тому що він скоює злочини з 1999 року: Чечня, Грузія, вбивство італійського журналіста Антоніо Руссо та російської Анни Політковської.

Крівеллінні додала, що незабаром Radicali Italiani почнуть збирати підписи під слоганом «Зупини війну для того, щоби зупинити біль».

«Тому що для нас зупинити війну і бути в мирі не означає щось комусь віддати. Навпаки, ми будемо робити все для того, щоб не зупинялася допомога Україні з Італії у вигляді озброєння», - підкреслила вона.

Скарбник додала, що її рух підтримує швидкий рух України до членства в Євросоюзі та виступає проти головування росії в ООН у той час, як вона веде війну проти України.

Як повідомлялося, Radicali italiani – політична сила Італії, яка долучилася до справи щодо нацгвардійця Віталія Марківа й відстоювала його звільнення.

Відео:

Video:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-