Робота підприємства в умовах брудної конкуренції

Робота підприємства в умовах брудної конкуренції

Укрінформ
22 червня, 14.30 - пресконференція на тему: «Робота підприємства в умовах брудної конкуренції»

Організатор: ТОВ «НВП «ТЕМП-3000».

Учасники: Юрій Євтушенко - засновник ТОВ «НВП «ТЕМП-3000»; Олександр Чернозубенко - директор ТОВ «ЗАХИСНІ ТЕХНОЛОГІЇ УКРАЇНИ»; Євгеній Галя — юрист.

Питання до обговорення:

1. Сучасні виклики в українських реаліях до засобів бронезахисту в умовах переходу ЗСУ та інших силових структур на стандарти НАТО. Демонстрація сучасних шоломів та бронежилетів для Збройних сил України.

2. Аналіз перебігу подій, які відбувалися з постачанням бронежилетів в 2019 р. на замовлення Міністерства оборони України. Вирішення питання та подальша робота з МОУ та іншими силовими структурами України.

3. Недобросовісна конкуренція, яка супроводжується тиском силових структур на підприємство.

Так, незважаючи на законність користування власним Патентом на корисну модель № 142958 «Пристрій на поєднання ременів» від 10.07.2020 р., яка застосовується у бронежилетах, та за наявності експертного висновку щодо відповідності цієї корисної моделі вимогам законодавства, проти підприємств, які їх застосовували, відкрито фейкові кримінальні провадження за заявою конкурента про надумане «порушення» прав за їхнім патентом, в рамках якого плануються слідчі дії з обшуками.

Мета цього кримінального провадження - зірвати закупівлю бронежилетів для потреб Міністерства оборони України.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Вимоги до бронежилетів мають лише посилюватися - засновник компанії "Темп 3000"

Бронежилети в Україні з цього року перевіряють за підвищеними експлуатаційними вимогами, які відповідають стандартам НАТО. В майбутньому такі вимоги мають лише посилюватися.

На цьому наголосив засновник ТОВ "НВП Темп 3000" Юрій Євтушенко під час пресконференції в Укрінформі.

"Україна з 2014 року переходить на стандарти НАТО... З початку цього року закладені вимоги у технічній специфікації за вимогами стандартів НАТО по бронежилетах, зокрема щодо небалістичної стійкості. Тобто, перевіряють і балістичну стійкість, яка завжди була, а з 2021 року Міністерство оборони починає перевіряти бронежилети за вимогами небалістичної стійкості", - сказав він.

За словами Євтушенка, йдеться про вимоги до герметизації балістичних пакетів і жорстких бронепластин, механічних характеристик матеріалу, з якого виготовлений бронежилет, термостійкості, вогнестійкості матеріалів, осколкостійкості.

"Я сподіваюся, що з 2021 року закінчилась ера виробництва бронежилетів за, як на мене, заниженими вимогами в тій частині, яка стосується небалістичних випробувань... Сподіваюся, що відкату назад від підвищених вимог не буде", - сказав він.

Крім того, Євтушенко наголосив, що вимоги до бронежилетів мають лише посилюватися, аби гарантувати кращий захист при експлуатації.

Своєю чергою директор ТОВ «Захисні технології України» Олександр Чернозубенко зауважив, що бронежилети мають зберігати свої характеристики щонайменше впродовж 5 років експлуатації і 10 років зберігання.

Як повідомлялося, у січні Міністерство оборони повідомило, що розробило власну технічну специфікацію «Бронежилет модульний». До цього Збройні сили та військові формування в Україні закупівлю бронежилетів здійснювали за комерційними технічними умовами.

У технічній специфікації застосовані вимоги державних та військових стандартів. Для перевірки оцінки відповідності якості бронежилета використовують стандарт армії США (NIJ Standard-0101.06). Міноборони також передбачило необхідні випробування та жорсткі умови для постачальників.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-