Презентація Департаменту юридичного забезпечення ВГО “Громада і Закон”. Проблеми корупції в економічній галузі

Презентація Департаменту юридичного забезпечення ВГО “Громада і Закон”. Проблеми корупції в економічній галузі

Укрінформ

29 травня о 12:00 відбудеться презентація Департаменту юридичного забезпечення ВГО “Громада і Закон”. Обговорення перспектив діяльності. Висвітлення питань корупції в економічній галузі” (Зала 2).

Організатор: ВГО “Громада і Закон”.

Учасники: Михайло Ільницький - голова правління ВГО “Громада і Закон”, доктор юридичних наук; Василь Лесюк - керівник виконавчого комітету ВГО “Громада і Закон”; Анжела Тулісова - координатор діяльності Департаменту юридичного забезпечення ВГО “Громада і Закон”; Ірина Серякова - голова ВГО “Громада і Закон” у м. Києві; Оксана Гунда - член правління, адвокат; Олександр Бурковський - член правління, адвокат.

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу:  https: //www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід до зали тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-