Відкриття фотовиставки «Аргентина очима жінок-мисткинь»

Відкриття фотовиставки «Аргентина очима жінок-мисткинь»

Укрінформ
28 жовтня, 11:00 - відкриття фотовиставки «Аргентина очима жінок-мисткинь» 

Організатор: Посольство Аргентинської Республіки в Україні.

Спікер: пані Елена Летісія Мікусінскі - Посол Аргентинської Республіки в Україні.

Коротко. Посольство Аргентинської Республіки в Україні у співпраці з Асоціацією «Маріанне Аргентина» та аргентинським журналом "Be Cult" підготувало унікальну фотовиставку, присвячену різноманіттю та красі Аргентини та її мешканців.

Будуть представлені роботи наступних аргентинських фотохудожниць: Хісели Айзенштат, Стефані Феррон, Селін Фрерс, Еве Ґрінберґ, Нори Інієсти, Сулеми Маса, Патрісії Пароді та Ґрасіелли Рію.

Як повідомляють організатори, фотовиставка «Аргентина очима жінок-мисткинь» - це спроба показати творчий шлях кожної мисткині через їхні роботи, виконані в різних стилях та техніках, які передають досвід і почуття, відображаючи їхні погляди на Аргентину в обличчях, пейзажах та кольорах.

Виставка проходитиме з 28 жовтня до 11 листопада у вікнах та приміщенні Укрінформу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними заходами кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV 

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі відкрилася фотовиставка «Аргентина очима жінок-мисткинь»

В Укрінформі відкрилася фотовиставка «Аргентина очима жінок-мисткинь».

Фотовиставку представила Посол Аргентинської Республіки в Україні Елена Летісія Мікусінскі.

«Ця виставка представить нам погляд на Аргентину через проникливий погляд восьми жінок-художниць. Він є відображенням нашої культури та досліджує творчу пропозицію найвищої якості. Майже ідеальну ілюстрацію різних концепцій, на яких базується зображений образ, що хоче передати кожна мисткиня», - сказала Мікусінскі, відкриваючи фотовиставку.

Як повідомляють організатори, фотовиставка «Аргентина очима жінок-мисткинь» - це спроба показати творчий шлях кожної художниці через їхні роботи, виконані в різних стилях та техніках, які передають досвід і почуття, відображаючи їхні погляди на Аргентину в обличчях, пейзажах та кольорах.

На виставці представлені роботи аргентинських фотохудожниць: Хісели Айзенштат, Стефані Феррон, Селін Фрерс, Еве Ґрінберґ, Нори Інієсти, Сулеми Маса, Патрісії Пароді та Ґрасіелли Рію.

«Мисткині висловлюють ідеї, емоції та особисте бачення, діляться з нами подіями, предметами, людьми з повсякденного життя та пейзажами, перетворюючи їх на витвори мистецтва. У цьому контексті світлина набуває форми документу чи запису, постійного свідка ефемерних дій, залучаючи глядачів, як учасників до своїх надзвичайних художніх проявів», - зазначила посол Аргентини.

За її словами, цей культурний захід "дозволяє об’єднати за допомогою уявного мосту дві країни, що розташовані на відстані понад 12 тис. км, спілкуючись через образи, притаманні нашій культурі, в яких ми спостерігаємо Аргентину з естетичного та витонченого погляду талановитих жінок».

Організаторами фотовиставки, присвяченої різноманіттю та красі Аргентини та її мешканців, є Посольство Аргентинської Республіки в Україні у співпраці з Асоціацією «Маріанне Аргентина» та аргентинським журналом «Be Cult».

Виставка триватиме з 28 жовтня до 11 листопада у приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ», вул. Богдана Хмельницького, 8/16, м. Київ.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-