Центральна юстиція – оновлення: плани та стратегії розвитку

Центральна юстиція – оновлення: плани та стратегії розвитку

Укрінформ
3 березня, 11:00 - Центральна юстиція – оновлення

Організатор: Міністерство юстиції України.

Спікер: Кирило Міненко - начальник Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

Учасники: Катерина Діброва – перший заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ); Михайло Сувало – заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у м. Києві; Марина Прилуцька - заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Київській обл.; Олександр Свіренюк - заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Черкаській обл.; Марія Іщенко - заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Черкаській обл.

Коротко. Спікер презентує команду Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), перші досягнення, плани та стратегії розвитку юстиції (#центральнаюстиція).

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (096) 550 08 44, e-mail: oksana.kyivjustice@gmail.com (Оксана).

Детальна інформація за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/news/announcement/pres-konferentsiya-tsentralna-yustitsiya---onovlennya?fbclid=IwAR3O4PCdVmqsi2_sWXaYpCl0JEfUoQ0KZzF4nHjjwRJOZeMj0CtfdZ9Ln_k 

Підсумкові матеріали:

Цьогоріч Колегія з розгляду скарг у сфері держреєстрації Мін'юсту розглянула 64 скарги

Упродовж 2020 року Колегією з розгляду скарг на рішення, дії або бездіяльність державного реєстратора, суб’єктів державної реєстрації, територіальних органів Міністерства юстиції Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції розглянуто 64 скарги.

Про це сказав начальник Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Кирило Міненко під час пресконференції в Укрінформі.

“З метою ще дієвішого та швидшого реагування на випадки порушення прав і законних інтересів власників бізнесу було утворено Колегію з розгляду скарг у сфері державної реєстрації при Міністерстві юстиції та територіальних органах. Така колегія існує у нас при Центральному міжрегіональному управлінні. На даний час за два місяці у 2020 році колегією вже розглянуто 64 скарги : 35 у сфері нерухомості , 29 - у сфері бізнесу”, - сказав Міненко.

За його словами, такий механізм є активним та дієвим запобіжником у сфері протидії незаконним рішенням реєстраторам у реєстрі, і набагато швидшим і дієвішим за суд.

“Часто особи не бажають витрачати велику кількість часу та звертатися до судових інстанцій. Простіше написати скаргу в колегію нашу, ми її розглянемо, якщо навіть це не є нашою компетенцією або неможливо вирішити в рамках колегії, то буде надана якісна та дієва консультація стосовно того, що потрібно далі робити”, - пояснив Міненко.

Він також нагадав, що наприкінці минулого року Міністерство юстиції запустило відкритий Офіс протидії рейдерству, який розміщений у Києві.   

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-