LHS Discussion Hub «Захист прав адвокатів»

LHS Discussion Hub «Захист прав адвокатів»

Укрінформ
24 січня, 15:00 - LHS Discussion Hub «Захист прав адвокатів» 

Організатори: Legal High School спільно з EQUITY Law Firm.

До участі запрошені: Дмитро Євдокимов - заступник начальника Управління патрульної поліції у м. Києві; Тарас Пошиванюк - партнер EQUITY Law Firm; Сергій Лисенко - керуючий партнер GRACERS Law Firm; Євгеній Солодко - партнер Sayenko Kharenko; Олег Ткачук - суддя Великої палати Верховного Суду; Станіслав Петренко - прокурор Київської міської прокуратури №7; Олексій Шевчук - партнер АО Barristers; представники суддівського корпусу, правоохоронних органів, а також міжнародні експерти. Модератор: Олег Маліневський - партнер EQUITY Law Firm.

Коротко. Учасники заходу в професійному колі говоритимуть про найрезонансніші випадки порушення гарантій адвокатської діяльності в 2019 році, а також спільно визначать подальший шлях усунення чинників свавілля від правоохоронних органів в Україні.

Підсумкові матеріали:

Слідчі судді щороку ухвалюють майже мільйон рішень - суддя ВС

В Україні щороку слідчі судді ухвалюють 900 тисяч рішень під час розгляду клопотань органів досудового розслідування.

Про це сказав суддя Великої палати Верховного cуду Олег Ткачук під час заходу “LHS Discussion Hub “Захист прав адвокатів”, що проходить в Укрінформі.

“Я так рахував, ми дожилися до того, що в рік суди ухвалюють 900 тисяч рішень у судовому контролі за досудовим слідством. Для Шевченківського, наприклад, або Солом’янського суду, ви розумієте, яка це кількість... Уявіть собі, що люди працюють цілодобово, щоб вирішити ці клопотання слідчих”, - зазначив Ткачук.

За його словами, “часто буває, що дійсно там є порушення, але це питання системне, це треба зважати на те, чи потрібно мільйон дозволів на обшук нас із вами в рік, якщо є 160 тисяч кримінальних справ на рік в судах”.

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-