Міжнародна конференція зі спортивного маркетингу (конференц-хол Chalet Equides)

Міжнародна конференція зі спортивного маркетингу (конференц-хол Chalet Equides)

Укрінформ

26 квітня  о 10:00 відбудеться  Міжнародна конференція зі спортивного маркетингу (конференц-хол Chalet Equides, Лісники, вул. Вишнева, 36)

На конференції виступатимуть провідні експерти в галузі спортивного маркетингу, досвідчені спортсмени та топ-менеджери провідних організацій та брендів із різних країн.

Амбасадори конференції, які долучаться до діалогу - Володимир Кличко, Еліна Світоліна, Андрій Шевченко та Ганна Різатдінова.

Захід проходитиме  26-27 квітня.

Довідково. Підвищення гудвілу бренду, проривні технології, конкуренція за увагу фанів, кейси ФК «Баварія», Nike, БК «Монако», діджиталізація спорту та кібер-змагання — всі ці актуальні тренди спортивного маркетингу знаходитимуться в центрі уваги учасників конференції. Спонсорські програми й інвестиції в спорт стануть однією із ключових тем.

Учасники заходу дізнаються про підходи до роботи зі спонсорами, дієві інструменти прискорення та повернення інвестицій, а також матимуть можливість безпосередньо поспілкуватися з потенційними інвесторами.

Формат роботи конференції  орієнтований на нетворкінг, розвиток ефективної комунікації між професійною спортивною спільнотою та бізнесом.

Офіційний квитковий сервіс: Kontramarka.ua

Більше інформації та детальна программа за посиланням: http://sportmc.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-