«Українці Разом!». Соціальна картка учасника АТО

«Українці Разом!». Соціальна картка учасника АТО

Укрінформ
22 січня 14:00 - Соціальна картка учасника АТО «Українці  Разом!» -  ефективна недержавна програма в масштабах всієї України

Організатор: Громадська спілка «Всеукраїнське об'єднання учасників АТО «Українці Разом!».

Учасники: Руслан Руденко - голова правління Громадської спілки «Всеукраїнське об'єднання учасників АТО «Українці Разом!»; Віктор Толочко - голова Національного комітету ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України, командир Батальйону імені  генерала Кульчицького, полковник; Світлана Біба - керівник ТОВ "Виробниче підприємство "ПОБУДРЕМБУДМАТЕРІАЛИ".

Довідково. Соціальна картка учасника АТО «Українці  Разом!» – це недержавна програма соціально-правового захисту учасників бойових дій на Донбасі та членів їх сімей з 2015 року. Ця програма є однією з багатьох вже реалізованих успішних проектів Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці Разом!», які мають підтримку від  соціально-відповідальних бізнесменів та населення України без залучення жодних державних коштів.

Власниками соціальних карток вже є більше 160 тисяч захисників України з посвідченням УБД  та більше тисячі сімей загиблих героїв.

На сьогодні більше 2,5 тисяч підприємців та бізнесменів долучилися до програми та надали більше 300 мільйонів грн. власникам іменних карток "Українці Разом!" у вигляді знижок на товари та послуги.

Підсумкові матеріали:

Близько 180 тисяч учасників бойових дій отримали соціальну картку учасника АТО

Близько 180 тисяч учасників бойових дій долучились до недержавної програми "Соціальна картка учасника АТО".

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив голова правління Громадської спілки "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО "Українці Разом!" Руслан Руденко.

"Загалом по Україні вже отримали картки (Соціальну картку учасника АТО - ред.) 178 489 учасників бойових дій. Тобто, практично кожен другий учасник бойових дій має іменну соціальну картку", - зазначив він.

Руденко зазначив, що "Соціальна картка учасника АТО "Українці Разом!" є недержавним проектом соціально-правового захисту учасників АТО.

"Вже більше 306 млн грн адресної недержавної допомоги надала програма. Тому з упевненістю можна сказати, що вона є ефективною, що вона підтримується як соціально відповідальним бізнесом, так і серед захисників України є реалізованою та позитивно сприймається. Члени організації - як безпосередньо ветерани АТО, так і волонтери, які по всій території України допомагають нашій організації. На сьогодні це 10497 наших побратимів, які сприяють, допомагають в міру своїх можливостей", - зауважив голова ГО "Українці Разом!".

Руденко зазначив, що до проекту вже долучились близько 2,5 тисячі підприємців, представників малого та середнього бізнесу, які надають максимальні знижки або безкоштовно надають свої товари та послуги для учасників бойових дій і їхніх сімей.

Як зазначається, кожен учасник бойових дій або члени сімей загиблих героїв мають можливість безкоштовно отримати свою іменну соціальну картку, зареєструвавшись.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-