Міністерка оборони Нідерландів відвідала позиції Сил оборони на сході

Міністерка оборони Нідерландів відвідала позиції Сил оборони на сході

Фото
Укрінформ
Міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен і заступник міністра оборони України Юрій Джигир відвідали позиції ОСУВ «Хортиця» і бойових підрозділів Сил оборони на східному напрямку.

Про це повідомляє Міністерство оборони, передає Укрінформ.

Делегація заслухала доповіді командирів про поточну ситуацію на лінії бойового зіткнення, ознайомилася із нагальними потребами військових на фронті і пріоритетами у постачанні озброєння й військової техніки.

Міністерка оборони Нідерландів поспілкувалася із захисниками східного напрямку. Разом із колегами вона відвідала місця влучань російських ракет і дронів у Дніпрі та поклала квіти на Алеї героїв.

«Знаково і цінно, що Кайса Оллонгрен знайшла час і відвідала наші підрозділи в ОСУВ «Хортиця» перед офіційними заходами і зустрічами делегацій у Києві. Це вкотре засвідчує про чітку і ствердну позицію її як міністра та Нідерландів як держави загалом, що наразі є ключовим і на що будуть спрямовані наші спільні зусилля у боротьбі проти російського агресора», - заявив Джигир і подякував уряду Королівства Нідерланди за лідерство у підтримці та надзвичайну увагу до України.

Читайте також: Міністерка оборони Нідерландів відвідала Дніпро

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський і міністр оборони Нідерландів Кайса Оллонґрен обговорили посилення протиповітряної оборони України й забезпечення українських захисників артилерією, бронетехнікою та безпілотниками.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-