Cікорський звернувся до Папи Римського: Можна також заохотити Путіна вивести війська з України

Cікорський звернувся до Папи Римського: Можна також заохотити Путіна вивести війська з України

Укрінформ
У межах балансу можна також заохотити президента РФ Володимира Путіна набратися мужності і вивести свої війська з України, відтак зайвими будуть будь-які переговори.

Таким чином у соцмережі X глава польської дипломатії Радослав Сікорський прокоментував слова Папи Римського Франциска про те, що Україна має набратися сміливості підняти «білий прапор» і бути готовою до переговорів з Росією.

«А як щодо балансу, заохотити Путіна набратися мужності і вивести свою армію з України? Мир настав би негайно без необхідності переговорів», - наголосив Сікорський, приєднуючи до свого посту фрагмент інтерв’ю Папи Франциска.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні великий резонанс викликало висловлювання Папи Римського в інтерв'ю швейцарському мовнику RSI про необхідність переговорів у війні РФ проти України. Зокрема, як заявив понтифік, «сильнішим буде той, хто матиме мужність підняти білий прапор».

Читайте також: Глава УГКЦ відреагував на слова Папи Римського про «підняття білого прапора»

Керівник пресслужби Ватикану о.Маттео Бруні, коментуючи слова Папи Франциска про пошук миру для України, сказав, що переговори ніколи не є капітуляцією. За його словами, Папа Римський закликав усі сторони «створити умови для дипломатичного вирішення в пошуках справедливого й тривалого миру».

Фото: РАР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-