Посол України відвідала завод із виробництва броньованих автомобілів у Канаді

Посол України відвідала завод із виробництва броньованих автомобілів у Канаді

Фото
Укрінформ
Посол України в Канаді Юлія Ковалів відвідала завод компанії GDLS, яка виробляє броньовані автомобілі, що закуповуються для потреб українських військових.

Як повідомляє Укрінформ, про це сама Ковалів написала на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

“Зустріла цей день на виробництві компанії GDLS, який виробляє броньовані автомобілі та медиваки, частина з яких минулого року вже була відправлена в Україну”, - написала Ковалів.

Вона додала, що “сьогодні наш фокус - на збільшенні військової допомоги та імплементації безпекової угоди між Україною та Канадою”.

Читайте також: Українські виробники працюють над виробництвом ПТРК, дронів та систем РЕБ - Міноборони

Ковалів також звернула увагу, що “ВПК традиційно був не надто «жіночим» сектором, але сьогодні кількість жінок, які у всьому світі працюють у секторі, зростає”. “Рада була поспілкуватися з жінками, які працюють в одній з найбільших компаній оборонного сектору Канади та подякувати їм за роботу над посиленням наших оборонних спроможностей”, - зазначила посол.

Читайте також: У Канаді показали, як жінки-військові навчають українських захисників

Як повідомлялося, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо у другі роковини початку російського повномасштабного вторгнення відвідав України й підписав безпекову угоду, пообіцявши серед іншого уже цього року виділити Україні понад 2 млрд дол. США військової та макрофінансової допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-