Керівництво ВР вшанувало пам'ять учасників Революції гідності

Керівництво ВР вшанувало пам'ять учасників Революції гідності

Фото
Укрінформ
Керівництво Верховної Ради вшанувало памʼять учасників Революції гідності.

Про це Голова ВР Руслан Стефанчук повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Разом із керівництвом Верховної Ради вшанували памʼять учасників Революції гідності. Памʼятаємо Героїв Небесної сотні! Памʼятаємо їхній подвиг заради вільного майбутнього! Пам'ятаємо відвагу кожного у боротьбі за свободу й гідність!", – зазначив Стефанчук.

Спікер українського парламенту підкреслив, що сьогодні Україна вшановує подвиг, відвагу й самовідданість учасників Революції Гідності, які відстоювали демократичні принципи, ідеали свободи та європейське майбутнє держави, які віддали свої життя у цій боротьбі.

"10 років тому український народ показав, що таке єдність і що таке стійкість. Що таке справжня сила українського духу. Що таке свобода й гідність. Герої Небесної сотні загинули, виборюючи вільне майбутнє України. І наш обовʼязок памʼятати імена кожного!" – зауважив Стефанчук.

Голова ВР додав, що нині боротьба за незалежність і територіальну цілісність України триває. "Наш народ протистоїть російському агресору, який розпочав неспровоковану агресію проти нашої країни. Україна бореться! І Україна вистоїть! Слава кожному та кожній, хто цими секундами бʼється за Україну! Вічна шана захисникам і захисницям, які віддали свої життя у боротьбі за Україну! Вічна пам'ять Героям Небесної сотні", – наголосив спікер українського парламенту.

Читайте також: Президент із дружиною вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні

Як повідомляв Укрінформ, 20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної сотні згідно з указом Президента від 11 лютого 2015 року

Саме 18-21 лютого 2014 року у Києві були найжорстокіші протистояння між силовиками та учасниками Революції гідності. 20 лютого 2014 року загинуло найбільше активістів Євромайдану.

Фото: Ruslan Stefanchuk, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-