Зеленський обговорив із прем'єром Албанії розширення програм з підготовки українських військових

Зеленський обговорив із прем'єром Албанії розширення програм з підготовки українських військових

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Прем'єр-міністром Албанії Еді Рамою, під час якої обговорили продовження оборонної взаємодії та розширення програм із підготовки українських військовослужбовців.

Про це Зеленський написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Поговорив телефоном з Прем'єр-міністром Албанії Еді Рамою. Вдячний йому за чітку позицію Албанії щодо російського вторгнення в Україну, підтримку нашої держави в Радбезі ООН, а також оборонну й політичну підтримку. Представник Албанії узяв участь у 4-й зустрічі радників у Давосі. Сьогодні нашим спільним завданням є підготовка Глобального саміту миру. Ми розраховуємо на активну підтримку з боку наших партнерів, зокрема Албанії", - зазначив Президент.

За його словами, також обговорили шляхи поглиблення діалогу Україна – Балкани та продовження оборонної взаємодії.

"Відзначив важливість продовження й розширення програм із підготовки українських військовослужбовців за участю Албанії", - додав глава держави.

Читайте також: Зеленський: Блокувати шляхи обходу Росією санкцій - це блокувати терор

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Франції Еммануелем Макроном, під час якої обговорили оборонні потреби України та двосторонню угоду про безпекові гарантії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-