Єрмак у Давосі зустрівся з головою МЗС Саудівської Аравії: про що говорили

Єрмак у Давосі зустрівся з головою МЗС Саудівської Аравії: про що говорили

Укрінформ
На полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів зустріч із міністром закордонних справ Королівства Саудівська Аравія, принцом Фейсалом бін Фарханом аль-Саудом.

Про це повідомляє Офіс Президента, передає Укрінформ.

«У продовження діалогу Президента України Володимира Зеленського та Спадкоємного принца, Прем’єр-міністра Саудівської Аравії Мухаммада бін Салмана аль-Сауда сторони обговорили подальші кроки з активізації двосторонніх відносин у різних сферах», - ідеться в повідомленні.

Окрему увагу співрозмовники приділили гуманітарним питанням.

Андрій Єрмак зазначив, що принц Фейсал бін Фархан аль-Сауд став першим головою МЗС Саудівської Аравії, який відвідав Україну з офіційним візитом. 

«Хочу подякувати Королівству Саудівська Аравія за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України та за небайдужість до долі наших людей. Ми високо цінуємо все те, що робить для нашого народу Саудівська Аравія та наш справжній друг Фейсал бін Фархан аль-Сауд», – сказав керівник Офісу Президента.

Читайте також: Україна за два роки довела, що може перемогти у війні - Єрмак

За результатами зустрічі сторони домовилися про продовження роботи делегацій обох країн завтра на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Як повідомлялося, \Андрій Єрмак у Давосі обговорив із радником президента США з нацбезпеки Джейком Салліваном оборонні потреби України та роботу щодо української Формули миру.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-