Фінансова підтримка і конфіскація активів РФ: Зеленський зустрівся з прем’єром Люксембургу

Фінансова підтримка і конфіскація активів РФ: Зеленський зустрівся з прем’єром Люксембургу

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Великого Герцогства Люксембург Люк Фріден обговорили продовження співпраці, зокрема фінансову підтримку України та конфіскацію заморожених активів Росії.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський повідомив у соцмережі Х.

«На полях Давосу зустрівся з прем’єр-міністром Великого Герцогства Люксембург Люком Фріденом. Дякую за незмінну підтримку з боку його країни, зокрема нашого шляху до ЄС, і роботу над рішенням щодо виділення 50 млрд євро допомоги. Розповів про поточну ситуацію на полі бою та пріоритетні потреби української оборони», - ідеться у дописі.

Також, за словами Зеленського, сторони «обговорили продовження співпраці, зокрема фінансової підтримки України, конфіскацію заморожених активів агресора та нашу Формулу миру».

«Відзначили успішну четверту зустріч радників у Давосі та початок підготовки Глобального саміту миру. Запросив Люксембург долучитися», - зазначив Глава держави.

Читайте також: Рішення про конфіскацію активів РФ буде колективним і не таким швидким - Пріцкер

Як повідомляв Укрінформ, на полях щорічного засідання Всесвітнього економічного форуму в Давосі Зеленський запросив представників великого бізнесу інвестувати в Україну та брати участь у її відновленні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-