Зеленський уперше провів розмову із королем Бахрейну

Зеленський уперше провів розмову із королем Бахрейну

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський і король Бахрейну Хамад бін Іса Аль Халіфа провели першу розмову за всю історію двосторонніх відносин між країнами.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський повідомив у Фейсбуці.

Глави держав обговорили питання двосторонньої взаємодії, глобальну продовольчу безпеку та підтримку української Формули миру.

«Це перша розмова з лідером Бахрейну за всю історію двосторонніх відносин. А торік відбувся перший візит голови МЗС Бахрейну Аз-Заяні до України», - зауважив Зеленський.

Президент висловив сподівання, що встановлення контактів на найвищому рівні відкриє нову сторінку в українсько-бахрейнських відносинах.

Він подякував королю за участь представника Бахрейну в попередніх зустрічах радників щодо імплементації Формули миру та запросив на наступну зустріч, що відбудеться в Давосі.

Читайте також: Україну представили на міжнародній культурній виставці в Кувейті

Серед іншого, Зеленський поінформував лідера Бахрейну про зусилля щодо забезпечення глобальної продовольчої стабільності.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський обговорив із еміром Кувейту шейхом Мешалем аль-Ахмадом аль-Джабером ас-Сабахом перспективи співпраці в енергетичному й аграрному секторах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-