Політики мають чітко поставити пріоритет - не вибори, а єднання задля перемоги України - Верещук

Політики мають чітко поставити пріоритет - не вибори, а єднання задля перемоги України - Верещук

Укрінформ
Усі політики мають чітко для себе поставити пріоритет - не вибори, не політичні дебати та перипетії, а єднання задля України, задля перемоги.

На цьому акцентувала Віце-прем’єр-міністр України, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук у коментарі Укрінформу.

«Наразі усі, хто у владі, хто в опозиції, попередня влада, усі мають чітко для себе поставити пріоритет - не вибори, не політичні дебати та перипетії, а єднання задля України, задля перемоги», - наголосила міністр.

Вона зауважила, що наразі через конфлікти інтересів політиків суспільство є дуже розпорошеними, що дуже відчувається та прослідковується.

«Перший рік війни був роком єднання. Мене дивує, чому наразі ситуація так сильно змінилась», - зазначила віце-прем’єр-міністр.

За її словами, такі зміни у суспільстві відбуваються через численні дріб'язкові політичні конфлікти, емоційні «випади», політичні змагання, спекуляції на темі виборів та зміні вищих посадових осіб.

Читайте також: Наразі 350 тисяч переселенців є учасниками програми «Прихисток» - Верещук

Верещук закликала колег політиків залишити конфлікти та сконцентруватися на єднанні заради перемоги.

Водночас вона підкреслила, що наразі важливо, щоб суспільство реально усвідомило, що в країні досі триває війна, повномасштабне вторгнення російського агресора і те, що «не лише оборонна сфера має стати на військові рейки, але й усе суспільство».

«Що таке перемога? Це дух. Ніколи нас не здолати, коли цей дух єднання буде нас особисто мотивувати. І цим заражаються наші партнери, союзники, бо вони теж хочуть цього духу», - резюмувала політик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-