Зеленський каже, що у нього «робочі стосунки» із Залужним

Зеленський каже, що у нього «робочі стосунки» із Залужним

Оновлено
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявляє, що у нього робочі стосунки із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, від нього він чекає результатів на полі бою.

Про це глава держави сказав на підсумковій пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Робочі у мене стосунки із Залужним. Він має відповідати за результат на полі бою разом з Генштабом. Є багато там питань. Це складне питання – наступ. Щось було, щось не було, щось ішло, чогось не вистачає, а може, і не буде його. Але я вважаю, що ми можемо собі дозволити сьогодні жити в Україні зі щоденним результатом. Кожен з нас має бути готовий приносити цей результат. І це не жертовність», - зазначив він.

За словами Зеленського, «бути головкомом – це честь, бути Президентом – це честь, велика честь. Нам потрібні міцні кроки і результат. От і все».

Він підкреслив, що не розвиває «будь-яких складнощів в особистих стосунках», нічого особистого ні з ким із військового командування у нього нема, бо держава – це не про особисте.

Однак Президент заявив, що вимагає від усіх на усіх посадах щоденного конкретного результату. «Кожен день має бути результатом на кожній посаді. І відповідальність за кожен результат кожного дня», - наголосив він.

Зеленський зазначив, що планує і надалі працювати з військовим командуванням, але чекає від них рішень і щодо мобілізації, і стосовно допомоги людям на фронті, і стосовно ведення бою.

«Чекаю дуже конкретних речей на полі бою. Стратегія зрозуміла, але хочу бачити деталі. Вважаю, що це справедливо, бо коли є деталі, тоді є і відповідь. Ми вижити повинні з вами», - сказав Президент.

Читайте також: Єрмак каже, що у Зеленського і Залужного єдина позиція та мета - перемогти у війні

Як повідомляв Укрінформ, у виданні The Economist вийшов матеріал головнокомандувача ЗСУ Залужного, в якому він зазначив, що Україна зупинила набагато сильнішого ворога, однак зараз війна переходить на новий етап.

Згодом Президент Володимир Зеленський наголосив, що ситуація на фронті не патова, і підкреслив, що українці не мають права опускати руки.

Крім того, американський журнал Time опублікував матеріал про ситуацію в Україні і Президента Зеленського.

Автор матеріалу – Саймон Шустер. Він розповідає про труднощі Зеленського в тому, щоб втримати увагу міжнародної спільноти до війни в Україні, особливо після загострення конфлікту в Ізраїлі. У тексті журналіст використовує оприлюднені після вересневого візиту до США заяви Президента України та деяких неназваних осіб із його оточення.

Згодом після цього з'явилися чутки про нібито розкол у взаєминах головнокомандувача ЗСУ з Президентом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-