Єрмак обговорив із радниками Макрона основні оборонні потреби України

Єрмак обговорив із радниками Макрона основні оборонні потреби України

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів зустріч із делегацією Франції й обговорив із нею українсько-французькі контакти на найближчу перспективу та основні оборонні потреби України.

Про це повідомила пресслужба ОП, передає Укрінформ.

Як зазначається, до складу делегації ввійшли радники президента Франції Ксав’є Шатель і Бертран Бюшвальтер та заступник керівника особистого штабу президента Французької Республіки бригадний генерал Жан де Моніко.

Участь у зустрічі взяли також заступник керівника ОП Ігор Жовква та надзвичайний і повноважний посол Франції в Україні Гаель Весьєр.

Єрмак подякував Франції за допомогу Україні під час російської агресії та всебічну підтримку євроатлантичної інтеграції.

Сторони обмінялися думками щодо двосторонніх контактів на найближчу перспективу, обговорили актуальну безпекову ситуацію в Україні й основні оборонні потреби.

Читайте також: Єрмак і Нуланд обговорили посилення стратегічного партнерства України й США

Очільник ОП поінформував представників Франції про перебіг реалізації пунктів української Формули миру та висловив сподівання на долучення до цього процесу якомога більшої кількості країн світу.

Як повідомляв Укрінформ, до кінця року Франція планує завершити переговори про гарантії безпеки для України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-