Україна не повинна зникати з порядку денного - президент Латвії

Україна не повинна зникати з порядку денного - президент Латвії

Укрінформ
Президент Латвії Едгарс Рінкевичс прокоментував ситуацію щодо можливого зниження підтримки України з боку країн – союзників, додавши, що недостатня підтримка нашої країни створить в майбутньому проблеми.

Про це повідомляє Delfi, передає Укрінформ.

"У мене немає такого відчуття приреченості, яке тут чи там чуємо від того чи іншого експерта. Ми продовжимо наполягати, що, якщо не буде надаватися підтримка Україні, то це тільки створить проблеми в майбутньому, з якими доведеться боротися енергійніше, ніж зараз", - заявив Рінкевичс.

За його словами, Латвія працюватиме над тим, щоб переконувати на всіх рівнях "конгресменів США, керівників країн та урядів, парламентаріїв Європейського Союзу, що не можна розслаблятися, адже ситуація в Україні складна.

Читайте також: Підтримка України і переговори про вступ: президент Латвії вважає, що ЄС збереже єдність

Рінкевичс додав, що немає іншої стратегії, як активно працювати зі всіма партнерами України, щоб тема України не зникла з порядку денного, а допомога продовжувалася. Президент Латвії наголосив, що війна буде довгою і вона "вимагає багато ресурсів, терпіння і багато енергії".

Як повідомляв Укрінформ, президент Латвії Едгарс Рінкевичс заявив, що Євросоюз повинен розмовляти з будь-якими державами, за винятком деяких, які готові продати снаряди для доправлення в Україну.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-