Народний депутат Єфімов заявив про складання мандата і назвав причину

Народний депутат Єфімов заявив про складання мандата і назвав причину

Фото
Укрінформ
Співголова депутатської групи "Відновлення України" Максим Єфімов заявив про дострокове складання депутатських повноважень, аби зосередити свою роботу в прифронтовому Краматорську.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив в Фейсбуці.

«З першого дня великої війни команда Краматорської міської ради у режимі 24/7 організовує життєдіяльність громади. У співпраці з обласною владою й тисячами містян ми збудували ключовий прифронтовий вузол країни. Він став прихистком для десятків тисяч цивільних переселенців. Хабом, що забезпечує потреби наших військових. Наразі команда максимально залучена у процесах збереження промислового та економічного потенціалу міста. Зокрема, шляхом релокації потужностей, із облаштуванням на нових місцях наших спеціалістів – найціннішого активу української Перемоги», - повідомив Єфімов. 

За його словами, ці зусилля не лишають часу на щось інше, зокрема і на депутатську діяльність. 

"В умовах війни вона вимагає забагато зусиль. Їх, скажу відверто, бракує, і вони не завжди є результативними. Я ніколи не займався імітаціями. Не сприймаю умовностей і завжди налаштований на результат. Саме тому оголошую про складання повноважень депутата Верховної Ради України", - наголосив Єфімов.

Читайте також: У Раді зареєстрували постанову про звільнення Безуглої з посади заступниці голови Комітету

Як повідомлялось, Максим Єфімов - народний депутат України VIII і IX скликань Верховної Ради України. У 2019 році був обраний до парламенту як безпартійний самовисуванець. З 6 грудня 2019 року став членом депутатської групи "Довіра". Після створення 22 травня 2022 року нової депутатської групи "Відновлення України", до якої ввійшли переважно частина нардепів від колишньої фракції "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ) і вихідці з групи "Довіра", став співголовою групи. До "Відновлення України" увійшли 17 депутатів. Ще одним співголовою групи є Ігор Абрамович.

Фото: Фейсбук Максима Єфімова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-