Українські посадовці й іноземні дипломати обговорили у «Борисполі» Формулу миру

Українські посадовці й іноземні дипломати обговорили у «Борисполі» Формулу миру

Фото
Укрінформ
Посли іноземних держав, акредитовані у Києві, та українські посадовці під час зустрічі у міжнародному аеропорту «Бориспіль» обговорили Формулу миру Президента Володимира Зеленського.

Про це повідомив посол Німеччині в Україні Мартін Єгер у соцмережі Х, передає Укрінформ. 

«Даруючи крила надії. На запрошення (керівника Офісу Президента – ред.) Андрія Єрмака посли зустрілися сьогодні в аеропорту Бориспіль. Україна потребує тривалого і справедливого миру. Формула миру Президента Зеленського показує шлях уперед. Підтримка цього процесу з боку Німеччини непохитна», - наголосив дипломат.

Читайте також: Франція в ОБСЄ закликала світ підтримати Формулу миру Зеленського

Про цю зустріч написав і посол Британії в Україні Мартін Гарріс.

«Чудово було повернутись у "Бориспіль" сьогодні, щоб обговорити мирний план Президента Зеленського. З нетерпінням чекаю того дня, коли київський аеропорт знову прийматиме в Україні мільйони пасажирів», - зазначив він. 

Німецький і британський дипломати показали свої запрошення на зустріч у вигляді посадкових талонів, а також опублікували фотографії з місця події.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський на третій зустрічі радників щодо реалізації Формули миру на Мальті наголосив, що Формула миру, запропонована ним торік, поступово стає глобальною, бо багато хто підтримав її або виявив дієву зацікавленість у роботі з нею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-