Стабільне майбутнє Європі забезпечать зміна еліт у РФ і суди над воєнними злочинцями - Подоляк

Стабільне майбутнє Європі забезпечать зміна еліт у РФ і суди над воєнними злочинцями - Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк переконаниц, що тільки зміна політичних еліт у РФ і масштабні судові процеси над воєнними злочинцями забезпечать Україні і Європі передбачуване і стабільне майбутнє.

Про це він написав у соцмережі Х, передає Укрінформ. 

"Лише санація агресивних, експансіоністських потенціалів Росії, зміна російських політичних еліт, масштабні судові процеси над воєнними злочинцями забезпечать нам (Україні, Європі, демократії) гарантії передбачуваного та стабільного майбутнього", - зазначив Подоляк.

За його словами, Росія сьогодні становить найбільшу загрозу для Європи, демократичного світу, стабільного світового порядку та міжнародного права. "Росія скинула всі «потьомкінські маски» і перестала приховувати свою кровожерливість і схильність до масового насильства", - додав Подоляк.

Читайте також: Єдиним перспективним рішенням для припинення війни є гарантована поразка Росії - Подоляк

Як повідомляв Укрінформ, заступник постійного представника США при ООН посол Роберт Вуд заявив, що спроби Росії силою повернути своє імперське минуле є прямою загрозою для суверенітету кожної країни у світі, а брязкання РФ ядерною зброєю лише демонструє справжню небезпеку для миру в глобальних масштабах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-