Костін у США зустрівся із сенаторами - про що говорили

Костін у США зустрівся із сенаторами - про що говорили

Фото
Укрінформ
Генеральний прокурор Андрій Костін у Галіфаксі зустрівся з сенаторами США Джимом Рішем, Крісом Кунсом та Майком Раундзом.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Фейсбуці.

Костін подякував сенаторам за комплексну двопартійну підтримку України.

«Ми всі усвідомлюємо, що сьогодні вільний світ переживає критичний момент, і ми повинні бути об'єднані як ніколи, аби зупинити Росію та забезпечити повну відповідальність кремлівського режиму, - зазначив генпрокурор.

Костін зауважив, що саме тому запит Адміністрації Президента США на додаткові видатки для фінансування допомоги Україні є життєво важливим. Також він висловив сподівання на підтримку сенаторів у цьому критичному питанні.

Читайте також: Костін і спецпосланник Байдена обговорили незаконне утримання Росією цивільних

В ході зустрічі сторони обговорили законодавчі ініціативи, надважливі для боротьби України за справедливість. Серед них - законопроєкт про відновлення економічного процвітання та можливостей для українців, спрямований на арешт російських суверенних активів, а також резолюція, яка засуджує викрадення Росією українських дітей.

Також генпрокурор і сенатори США розглянули можливості запровадження законодавчих ініціатив щодо незаконного утримання агресором українських цивільних.

Як повідомлялося, в Канадському Галіфаксі проходить щорічний Міжнародний безпековий форум.

Фото: ОГП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-