Кандидата в міністри замість Гутцайта поки немає - Арахамія

Кандидата в міністри замість Гутцайта поки немає - Арахамія

Укрінформ
Після звільнення Верховною Радою міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта функції глави відомства буде виконувати його заступник, адже поки що кандидатури на посади міністра немає.

Про це керівник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сказав в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"У нас немає ще кандидата на посаду цього міністра. Поки що заступник буде виконувати його обов'язки, але на наступне засідання ми вже вирішимо питання по кандидату", - заявив Арахамія.

За його словами, відставка Гутцайта пов’язана із тим, що він був призначений президентом Національного олімпійського комітету. "Там буде багато роботи. На цьому треба зосереджуватися. Там є дуже багато завдань. В тому числі й завдання щодо того, яким чином протидіяти на спортивному фронті питанню участі російських спортсменів у міжнародних змаганнях. Він йде фултайм та концентрується на цьому питані", - додав керівник парламентської фракції "Слуга народу".

Читайте також: Комітет ВР рекомендує депутатам визначитися в залі щодо відставки Гутцайта

Як повідомлялося, Комітет Верховної Ради з питань молоді та спорту рекомендував народним депутатам визначитися щодо відставки Вадима Гутцайта з посади міністра молоді і спорту в сесійній залі.

До Верховної Ради 8 листопада надійшла заява Вадима Гутцайта про відставку з посади міністра молоді та спорту України. Він – український фехтувальник, олімпійський чемпіон 1992 року. Очолює Міністерство молоді і спорту України з 4 березня 2020 року. 17 листопада 2022 року Гутцайта призначено президентом Національного олімпійського комітету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-