Президент провів кілька нарад щодо подальших міжнародних кроків України

Президент провів кілька нарад щодо подальших міжнародних кроків України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів кілька важливих нарад щодо Формули миру, прогресу в європейській інтеграції України та стратегії зі збереження уваги світу до нашої держави.

Як передає Укрінформ, про це глава Української держави повідомив у вечірньому відеозверненні.

Відео: ОП

«Провів сьогодні кілька важливих нарад щодо наших подальших міжнародних кроків. Нараду підсумкову щодо зустрічі радників на Мальті та наступних планів з Формули миру. Нараду щодо очікуваної оцінки від Єврокомісії по нашому прогресу у європейській інтеграції. А також нараду щодо нашої стратегії зі збереження уваги світу до України, по підтримці тієї єдності, яка допомагає нам захищатися та забезпечувати системне послаблення держави-агресора», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Ми всі маємо вистояти й довести, що свобода сильніша, ніж агресія

Як повідомлялося, 28-29 жовтня на Мальті проходив третій мирний саміт щодо України з лідерами країн Глобального Півдня на рівні радників із зовнішньої політики та національної безпеки. Учасники заходу обговорили проведення Глобального саміту миру на рівні глав держав та урядів. Напередодні Президент Володимир Зеленський назвав правильним сигналом спільну заяву співголів саміту щодо української Формули миру.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-