Зеленський закликав партнерів запроваджувати надійні механізми страхування воєнних ризиків

Зеленський закликав партнерів запроваджувати надійні механізми страхування воєнних ризиків

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликав уряди країн-партнерів запроваджувати надійні механізми страхування воєнних ризиків.

Відповідний заклик він висловив під час онлайн-виступу на шостому Німецько-українському економічному форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Страхування воєнних ризиків. Ми звертаємося до урядів країн-партнерів, зокрема й до уряду Німеччини, щодо відпрацювання разом із бізнесом своїх країн і запровадження надійного механізму страхування воєнних ризиків», - зазначив Зеленський.

Глава Української держави підкреслив, що воєнні ризики стримують інвестиції в Україну. Однак він наголосив, що наявність системи захисту від них буде одним із вагомих кроків для зупинки російської агресії. «Кремль досі сподівається на втому світу від підтримки України. Політично ми забезпечуємо, що такої втоми не буде, як би Росія не старалася її спровокувати. Економічно, зокрема наша з вами співпраця (йдеться про співпрацю України і Німеччини – ред.), здатна це забезпечити», - резюмував Президент України.

Читайте також: Україна та Німеччина утворили спільне оборонне підприємство

Як повідомляв Укрінформ, в Україні вже почали реалізовуватися перші проєкти у сфері страхування воєнних ризиків завдяки співробітництву з міжнародними фінансовими організаціями, що розблокує приватні інвестиції в країну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-