Стефанчук обговорив зі спікеркою Палати депутатів Парламенту Чехії конфіскацію активів РФ

Стефанчук обговорив зі спікеркою Палати депутатів Парламенту Чехії конфіскацію активів РФ

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук зустрівся зі спікеркою Палати депутатів Парламенту Чехії Маркетою Пекаровою Адамовою, обговорили ситуацію на фронті та конфіскацію заморожених російських активів.

Про це спікер українського парламенту повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Перша зустріч у Празі — зі спікеркою Палати депутатів Парламенту Чехії Маркетою Пекаровою Адамовою», - поінформував він.

Стефанчук висловив вдячність колезі за надання майданчика для організації другого Парламентського саміту Міжнародної Кримської платформи, а також за всебічну підтримку Чехією України й солідарність з українським народом.

«Ми обговорили важливі питання. Багато уваги приділили ситуації на фронті, потребам Сил безпеки й оборони України, підготовці та захисту критичної інфраструктури. Порушили питання механізмів конфіскації заморожених російських активів і незаконної депортації українських дітей до Росії», - зазначив голова ВР.

Окрім того, у фокусі уваги політиків також була ситуація у фінансовому секторі України та її відбудова.

«І, звичайно, головне — це підтримка відновлення територіальної цілісності України. Адже, зокрема, цьому питанню буде присвячений завтрашній Парламентський саміт Міжнародної Кримської платформи», - додав спікер українського парламенту.

Читайте також: Стефанчук зустрівся з прем’єром Румунії, говорили про продбезпеку та інтеграцію України до ЄС та НАТО

Як повідомляв Укрінформ, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук висловив думку, що Україна найближчими днями отримає письмову оцінку виконання рекомендацій Європейської Комісії для початку переговорів про вступ до Європейського Союзу.

Фото: Ruslan Stefanchuk/FB

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-