Посол України - про візит Зеленського до Ізраїлю: Ми дізнаємося, коли буде рішення

Посол України - про візит Зеленського до Ізраїлю: Ми дізнаємося, коли буде рішення

Укрінформ
Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук заявив, що з міркувань безпеки не може коментувати інформацію про можливий візит Президента Володимира Зеленського до Ізраїлю, але підтвердив зацікавленість у тому, щоб він відбувся.

Про це дипломат сказав в ефірі телемарафону «Єдині новини» у відповідь на запитання, що йому відомо про підготовку візиту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я не можу коментувати цю інформацію, оскільки переїзди нашого Президента під час війни не є предметом суспільного обговорення в першу чергу з міркувань безпеки. Тому ми дізнаємося про це з преси, коли це рішення буде прийнято, і Президент прибуде до Ізраїлю», - сказав Корнійчук.

Читайте також: Буданов підтвердив наявність «російського сліду» в атаці на Ізраїль

Посол додав, що, на його думку, «ми всі зацікавлені в тому, щоб такий візит відбувся, але максимально безпечно і максимально ефективно для обох країн».

Як повідомляв 11 жовтня портал Axios із посиланням на співрозмовників в українській та ізраїльській владі, Офіс Президента України звернувся до ізраїльської сторони з проханням дати згоду на офіційний візит Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-