Президент закликав Парламентську асамблею НАТО активніше захищати міжнародне право

Президент закликав Парламентську асамблею НАТО активніше захищати міжнародне право

Відео
Укрінформ
Кожна держава має визначитися, як вона захищатиме міжнародне право, допоки "не зламався ще один регіон світу".

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час звернення наприкінці 593-го дня війни, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні звернувся до учасників Парламентської асамблеї НАТО. Передусім про єдність. Про те, що кожній державі у світі зараз треба обрати, як вона захищатиме міжнародне право. Захищатиме! А не залишатиметься осторонь, коли терор намагається взяти гору, і коли на наших очах може зламатись ще один регіон світу", - сказав він.

Читайте також: Росія зацікавлена в розпаленні війни на Близькому Сході - Зеленський

Зеленський також подякував усім лідерам і державам, які зараз повністю усвідомлюють небезпеку та готові працювати разом заради того, аби "втримати очевидних спонсорів терору від ширшого втручання".

Глава держави також зауважив, що сьогодні відбулася нарада зі спікером Верховної Ради України Русланом Стефанчуком, де сторони скоординували позиції на найближчі тижні. Водночас наради відбулися з віцепремʼєр-міністром Михайлом Федоровим, міністром освіти і науки Оксеном Лісовим та командою відомства, де обговорили робочі питання.

Читайте також: Парламентська асамблея НАТО: Альянс має залишатися з Україною до її перемоги

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський під час онлайн-виступу на сесії Парламентської асамблеї НАТО у Данії заявив, що сутність агресії проти України та проти Ізраїлю однакова з відмінністю лише в тому, що по Україні вдарила терористична держава, а по Ізраїлю – терористична організація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-