На аудієнції в короля Іспанії Зеленський подякував за незмінну підтримку України

На аудієнції в короля Іспанії Зеленський подякував за незмінну підтримку України

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував королю Іспанії Філіпу VI та всьому іспанському народові за незмінну підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у Телеграмі.

"Аудієнція у Його Величності Короля Іспанії Філіпа VI. Дякую Королю Філіпу, королівській родині Іспанії та всьому іспанському народові за незмінну підтримку України. Цінуємо допомогу з боку Іспанії, яка надається з перших днів повномасштабного вторгнення держави-агресора, в боротьбі України за наші спільні європейські цінності", - зазначив Зеленський.

Відео: ОП

В Офісі Президента додали, що Зеленський окремо відзначив вагому гуманітарну допомогу українському народові та велику увагу до українців, які прибули до Іспанії, рятуючись від російської війни.

"Його Величність Король Філіп VI висловив захоплення українським народом, який чинить спротив російській агресії. Він наголосив, що підтримка Іспанією України в цій боротьбі ґрунтується на принциповій повазі до суверенітету держав і на неприпустимості збройних агресій", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський обговорив із Шольцом надання Україні додаткової системи Patriot

Раніше Президент обговорив із прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком зусилля щодо забезпечення тривалої глобальної підтримки України.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський перебуває з робочим візитом в Іспанії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-