Всі ключові партнери готові підтримувати Україну до її перемоги у війні – Єрмак

Всі ключові партнери готові підтримувати Україну до її перемоги у війні – Єрмак

Укрінформ
Жодних змін щодо підтримки України немає, всі ключові партнери України налаштовані на її підтримці до перемоги в цій війні.

Як написав у Телеграмі керівник Офіса Президента Андрій Єрмак, про це він розповів під час зустрічі з представниками українських ЗМІ, передає Укрінформ.

"Всі ключові партнери України налаштовані на підтримку нашої країни до її перемоги в цій війні. Зокрема, зі Сполучених Штатів Америки українська делегація повернулася з чіткою впевненістю, що ніяких змін щодо нашої підтримки немає", - підкреслив Єрмак.

За його словами, під час візиту Президенті Володимира Зеленського було оголошено про виділення США нового пакету оборонної підтримки. Також є дуже важливі домовленості щодо спільної роботи над тим, щоб в Україні з’являлися потужності для виробництва зброї.

"Керівництво держави регулярно зустрічається з представниками Демократичної та Республіканської партій. І підтримка України є особливим пріоритетом США. Ми переконалися в тому, що нас дуже підтримує американське суспільство", - зазначив Єрмак.

Також, за його словми, Україна залишається в дружніх партнерських відносинах з Польщею, громадяни якої з перших днів повномасштабної агресії РФ тепло приймали українців.

Читайте також: Остін - Зеленському: Штати й надалі активно підтримуватимуть Україну для успіху на полі бою

"Ми продовжуємо роботу над реалізацією Формули миру Президента Володимира Зеленського. Наразі тривають зустрічі з іноземними дипломатами по всіх 10 пунктах Формули. Далі планується проведення першого Глобального саміту миру, на якому має бути імплементована Формула миру", - наголосив Єрмак.

Як повідомляв Укрінформ, дата і місце проведення Глобального саміту миру можуть бути визначені на наступній зустрічі на рівні радників лідерів держав із питань національної безпеки.

Фото: Телеграм Андрій Єрмак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-