Зеленський: Маріуполь житиме в Україні, Мелітополь звільнимо

Зеленський: Маріуполь житиме в Україні, Мелітополь звільнимо

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський привітав сімнадцять міст України, які відзначають 23-24 вересня свій день, та побажав якнайшвидшої перемоги над ворогом.

Привітання глава держави опублікував у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Цієї суботи і неділі для сімнадцяти міст України – їхній особливий день», - зазначив він.

Зеленський підкреслив, що серед цих сімнадцяти – вільні міста й міста, які треба визволити від російських загарбників.

«Остер – одне з найдавніших українських міст. Краматорськ. Немирів. Берислав. Золотоноша. Миколаївка. Городня. Гайворон. Вашківці. Соснівка. Новомосковськ. Підгородне. Гнівань. Бобринець. Батурин, чия історія пам’ятає і українську велич, і трагедію знищення окупантами… І Маріуполь. Мелітополь», - зауважив Президент.

Читайте також: Зеленський пообіцяв деокупацію Бахмута й ще двох міст

Глава Української держави наголосив, що кожна людина і кожне місто мають значення.

Водночас він акцентував, що кордон між Україною та Росією – «не лише абсолютно чіткий на політичній мапі державний кордон», а й кордон у людських душах.

«Українці не нищать, а відновлюють. Не захоплюють, а звільняють. Не йдуть по чуже, а повертають своє. Маріуполь житиме в Україні. Мелітополь звільнимо. Кожному нашому місту я бажаю якнайшвидшої перемоги! Все для неї робимо!», - резюмував Зеленський.

Як повідомлялося, 23 та 24 вересня день міста святкують Маріуполь, Мелітополь, Краматорськ, Немирів, Берислав, Золотоноша, Миколаївка, Городня, Гайворон, Вашківці, Соснівка, Новомосковськ, Підгородне, Гнівань. Бобринець, Батурин, а також Полтава.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-