Новопризначений міністр оборони не є в урядовій команді новою людиною - Немчінов

Новопризначений міністр оборони не є в урядовій команді новою людиною - Немчінов

Укрінформ
Новопризначеного міністра оборони України Рустема Умєрова в уряді не вважають людиною чужою, адже за час перебування на посаді голови Фонду державного майна він постійно контактував з КМУ та зміг показати непогані результати роботи.

Про це міністр Кабінет міністрів Олег Немчінов сказав в ефірі телемарафону «Єдині новини» передає Укрінформ.

«Насправді Рустем Умєров не є в урядовій команді новою людиною, тому що він рік очолював Фонд державного майна. Була перезапущена «мала приватизація», він показав непогані результати. Тому він абсолютно не чужий в урядовій команді», - сказав Немчінов, відповідаючи на запитання про те, як новопризначеного міністра прийняли у команді Кабміну.

Щодо призначення в.о. міністра культури та інформаційної політики Немчінов зазначив, що нині під керівництвом Ростислава Карандєєва відомство працює, всі заплановані заходи відбуваються. «Я думаю, що коли коаліція буде готова, тоді внесе кандидатуру на цю посаду», - сказав він.

Читайте також: Урядовий портал оприлюднив зарплати українських топчиновників

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня Верховна Рада звільнила Олександра Ткаченка з посади міністра культури та інформаційної політики, яку він обіймав з 4 червня 2020 року. Уряд 28 липня тимчасово поклав виконання обов’язків міністра культури та інформаційної політики України на Ростислава Карандєєва.

Парламент 5 вересня звільнив Олексія Резнікова з посади міністра оборони, а Рустема Умєрова – з посади голови Фонду державного майна. 6 вересня ВР призначила Рустема Умєрова на посаду міністра оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-