Заступник міністра оборони Дейнега заперечив інформацію про свою відставку

Заступник міністра оборони Дейнега заперечив інформацію про свою відставку

Укрінформ
Заступник міністра оборони Віталій Дейнега заперечив інформацію про свою відставку

Про це він написав у Фейсбук, передає Укрінформ.

"На фото моя «заява про відставку». Передайте її анонімним і не дуже Телеграм-каналам. Я знаю, що певна кількість людей в цій країні хоче, щоб це сталось. Бо за ці пів року я стою кісткою в горлі цілому клубку дуже різних інтересів. Мені не раз погрожували мене знімуть, якщо не стану договороздатнішим. Але я не планую ставати і йти на компроміси з совістю", - написав він.

Дейнега додав, що кадровою політикою МО займається не в Телеграмі.

"Тож думаю, що ми з новим міністром якось розберемось, і тоді я сам все повідомлю. Думаю, що у нас обох є очікування одне від одного. І треба час, щоб ми домовились чи ні про них та спільну стратегію", – написав він.

Дейнега зауважив, що хоче завершити почате в Міноборони. "Завершити капітальний, а не ямочний ремонт і глибоку модернізацію оборонного ІТ-сектору. Є ті кому, це невигідно. Є багато гравців, яким геть не вигідно сильне МО під час війни. Для когось зняття мене з посади стане спасінням від звільнення, для когось – надією відпетляти від значно серйозніших юридичних наслідків, для когось – можливістю ослабити одне з ключових відомств в державі на свою користь", – написав він.

У коментарях під постом Дейнега додав, що для уникнення маніпуляцій викладе новому міністру, що вже зроблено, і план дій щодо напрямку, який курує . "Якщо план буде підтриманий – хочу завершити розпочате. Якщо ні – напишу заяву про відставку. Триматись пальцями за поріг не буду. Вертатись через суди і все таке – теж", – написав він.

Заступник міністра нагадав, що коли йшов на посаду, то сказав, що напише, коли його рішення стане остаточним. "Те саме буде і зі звільненням. Все, що обіцяв при вступі на посаду, – в силі. Працюватиму не довше ніж до 21 лютого 2025 року. Після звільнення пройду поліграф на тему корупції за час служби. Результат опублікую тут", – запевнив він.

Читайте також: Рада почала розгляд питання про призначення Умєрова міністром оборони

Як повідомили деякі ЗМІ, сьогодні начебто троє заступників міністра оборони, серед яких був і Дейнега, написали заяви про звільнення. Це нібито сталося перед призначення нового очільника Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-