Україна має зосередитися не лише на полі бою, а й на реформах – ексдиректор ЦРУ

Україна має зосередитися не лише на полі бою, а й на реформах – ексдиректор ЦРУ

Укрінформ
Українська держава повинна працювати не тільки над перемогою на полі бою, але і реформувати країну, залучаючи інвестиції.

Про це сказав член Ради безпеки Київського безпекового форуму, командувач Центрального командування США у 2008-10 роках, директор ЦРУ у 2011-12 роках генерал Девід Петреус під час спеціальної події КБФ, передає Укрінформ.

«Надзвичайно важливо не просто прив’язуватися до поля бою. Всі мають зосереджуватись на тому, щоб виграти у майбутньому, виграти майбутнє», – зазначив він.

Читайте також: Ексдиректор ЦРУ Петреус очікує на ланцюгову реакцію від прогресу ЗСУ

Петреус переконаний, що українська влада має визначитися, який саме напрямок зробити пріоритетним для залучення інвестицій.

«Реальний успіх – це коли глобальні інвестиційні компанії прийдуть в Україну», – сказав він.

Ексдиректор ЦРУ переконаний, що реформи мають стати основним завданням для українського уряду.

Київський безпековий форум, заснований фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», – це платформа для обговорення проблем війни і миру, національної і світової безпеки.

Читайте також: Ексдиректор ЦРУ: Єдине «досягнення» Росії за зимовий наступ – знищення Бахмута

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 4 вересня на великій міжвідомчій нараді за участю урядовців, представників Офісу Президента, Нацбанку, центральних органів виконавчої влади обговорив заходи щодо дерегуляції та покращення бізнес-клімату, вдосконалення банківської системи та низку інших питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-