Ексдиректор ЦРУ: Єдине «досягнення» Росії за зимовий наступ – знищення Бахмута

Ексдиректор ЦРУ: Єдине «досягнення» Росії за зимовий наступ – знищення Бахмута

Укрінформ
Під час протистояння військовій агресії Росії український народ продемонстрував неймовірну здатність мобілізуватися і протистояти ворогу, і це викликає захоплення в усього світу. Натомість єдине «досягнення» військ РФ під час зимового наступу – знищення і захоплення міста Бахмут.

Про це сказав член Ради Безпеки Київського безпекового форуму, командувач Центрального командування США у 2008-10 роках, директор ЦРУ у 2011-12 роках генерал Девід Петреус під час спеціальної події Київського безпекового форуму, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Увесь світ слідкує за вашою країною і захоплюється вами. Те, як українці мобілізувалися як народ, – це неперевершено. Я захоплююсь патріотизмом і витримкою українського народу», – підкреслив Петреус.

Він наголосив, що Збройні Сили України вразили увесь світ, коли виграли битву за Київ, Суми, Чернігів, Харків, відвоювали Херсон.

«Єдине досягнення російських військ за зимовий наступ, який вони здійснили, – це знищення міста Бахмут і захоплення його ціною життів 25 тисяч солдатів», – наголосив Петреус.

Читайте також: Директор ЦРУ залишається оптимістом щодо українського контрнаступу

Як повідомлялося, Сили оборони України звільнили вже 47 квадратних кілометрів під Бахмутом, з них 3 кВ км - протягом минулого тижня.

Фото: Київський безпековий форум

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-