Зеленський зустрівся з президенткою Греції

Зеленський зустрівся з президенткою Греції

Фото, відео
Укрінформ
У межах робочого візиту до Грецької Республіки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президенткою Греції Катеріною Сакелларопулу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

Відео: Zelenskiy / Official

Глави держав обговорили поточний стан справ на передовій і безпекову ситуацію в регіоні з огляду на продовження російської агресії проти України. 

Володимир Зеленський подякував Греції та особисто Катеріні Сакелларопулу за надання підтримки нашій державі від початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також: Україна створила альтернативний «зерновий коридор» у Чорному морі - Зеленський

Президент України відзначив особливу увагу лідера Греції до потреб українських громадян, які знайшли тимчасовий прихисток у цій країні. Він окремо подякував грецькій стороні за програму оздоровлення українських дітей, які постраждали від російської агресії.

Глава Української держави висловив сподівання на долучення Греції до відновлення постраждалих регіонів України.

«Знаємо про особливу роль Одеси в історії Греції та очікуємо на залучення вашої країни до відновлення міста й Одеської області. Пропоную Греції взяти патронат над цим регіоном», – зазначив Володимир Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Греція долучиться до країн, які тренуватимуть українських пілотів на F-16

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у понеділок прибув з візитом до Греції. До цього він відвідав Данію, Нідерланди і Швецію.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-