Прихильники Трампа зрозуміють прості й переможні меседжі про війну в Україні - експертка

Прихильники Трампа зрозуміють прості й переможні меседжі про війну в Україні - експертка

Ексклюзив
Укрінформ
Американці традиційно люблять переможців, прості меседжі можуть допомогти політикам-республіканцям говорити зі своїми виборцями, щоб ті їх розуміли, і вже надалі продовжувати підтримувати Україну, або принаймні не виступати відверто проти України.

Про це в інтерв’ю Укрінформу сказала експертка з питань безпеки і зовнішньої політики Джессіка Берлін, яка має американське і німецьке громадянство.

«Треба показувати поєднання таких речей: Дивіться, ми допомагаємо Україні, росіяни – божевільні виродки, і ми можемо допомогти Україні перемогти. І Україна перемагає. І вони програють», - зазначила Берлін.

Незважаючи на антиукраїнську риторику деяких потенційних кандидатів на президентське крісло в США від Республіканської партії, більш ніж 50% виборців цієї політичної сили виступають за подальшу підтримку Києва у війні проти РФ, підкреслила Джессіка Берлін.

Крім того, експертка звернула увагу, що є покоління республіканців, які навіть підтримавши Трампа, все одно залишаються ветеранами холодної війни. «Не любити Росію і не довіряти їй – це в їхній політичній ДНК», – сказала вона.

Читайте також: Трамп обіцяє боротися за президентське крісло навіть з-за ґрат

«Те, що деякі люди втратять інтерес і не будуть прихильниками України – з цим можна жити. Чого ми не можемо допустити, так це того, щоб хтось з активно негативною позицією до України, наприклад Дональд Трамп, активно налаштовував громадську думку проти України», – підсумувала експертка.

Як повідомлялося, Трамп неодноразово заявляв, що якби він нині був президентом США, то припинив би російсько-українську війну за добу, «натиснувши» на Зеленського й Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-