Зеленський закликав держави Африки спілкуватися «не через Лаврова»

Зеленський закликав держави Африки спілкуватися «не через Лаврова»

Укрінформ
Для об’єктивного сприйняття подій та розуміння наслідків російської агресії між Україною та державами Африканського континенту має бути налагоджений прямий діалог.

Як передає Укрінформ, про це Президент Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю представникам африканських ЗМІ, повідомляє пресслужба ОП.

«Важливо, щоб ми спілкувалися з керівництвом тих чи інших держав. Важливо, щоб ми дивилися один одному в очі. Тому що важливо побачити на власні очі те, що тут відбувається, наслідки війни. Послухати, почути не телефоном, не через медіа, не через Лаврова», – сказав Президент.

Читайте також: Зеленський підписав закон, що розширює підстави для демобілізації військових

Він наголосив, що неправильно отримувати інформацію про Україну за посередництва Росії. «Я хотів би, щоб ви сприймали інформацію про Україну через себе. Навіть не через наші офіційні представництва. Якщо не довіряєте комусь із нас – сприймайте через себе, через своїх журналістів», – додав Зеленський.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський запросив країни Африканського континенту долучитися до української Формули миру.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-