Санкції проти «вагнерівців» і «кадировців» допоможуть зменшити воєнні ресурси РФ – Мезенцева

Санкції проти «вагнерівців» і «кадировців» допоможуть зменшити воєнні ресурси РФ – Мезенцева

Ексклюзив
Укрінформ
Санкції проти Росії та терористичних організацій, які вона спонсорує, допоможуть зменшити ресурси РФ у веденні агресивної війну проти України.

Про це народна депутатка із фракції "Слуга народу" у ВР, голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева розповіла в інтерв’ю Укрінформу.

«Світ має посилювати санкції проти Росії та терористичних організацій, які вона спонсорує. Це допоможе зменшити ресурси РФ для ведення агресивної війни проти України», - зазначила Мезенцева.

Вона нагадала, що ПАРЄ визнала ПВК “Вагнер” та “кадировців” терористичними організаціями, оскільки вони безпосередньо пов’язані з Російською Федерацією, воюють проти України на боці РФ.

Читайте також: У Росії тривають переговори щодо майбутнього ПВК «Вагнер» – британська розвідка

Окрім того, народна депутатка зауважила, що наразі спостерігається накопичення Росією іранських дронів та ракет. За словами Мезенцевої, це стає можливим для росіян через обхід санкцій.

Як повідомляв Укрінформ, Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію «Політичні наслідки агресії рф проти України», в якій, серед іншого, пропонується віднести до терористичних формувань "вагнерівців" і "кадировців".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-